eric-jan de smaakman smaakvolle trainingen

smaakvolle training

Voor het bereiden van smaakvolle maaltijden met focus op een bepaalde doelgroep zijn basistechnieken essentieel. Of je nu beginner bent of zeer ervaren kok: goede training en mee blijven gaan met de laatste ontwikkelingen horen daarbij. Wil jij ook leren hoe je op specifieke smaakprocessen anticipeert in jouw bereiding?

Er zijn verschillende trainingen te volgen, die passen bij jouw doelgroep. Je krijgt veel basistheorie maar vooral leer je de nieuwe kennis toe te passen op jouw werkplek.

Training gespecialiseerd zorg chef-kok / kok

Voor de doelgroep oncologische patiënten.

Masterclass Kauw- en slikproblemen, consistenties en IDDSI richtlijnen

Voor mensen met een kauw- of slikstoornis.

Training gespecialiseerd
medewerker eten en drinken kleinschalige woonvormen

Voor alle aanwezige doelgroepen binnen de kleinschalige huiskamer zorgsector.

Training gespecialiseerd
zorg chef-kok / kok

Voor alle aanwezige doelgroepen binnen de gehele zorgsector.

Training voor kookvrijwilligers binnen de hospice

Voor meer informatie verwijs ik u naar de VPTZ Academie