trainingen

smaakvolle training
Voor het bereiden van smaakvolle maaltijden met focus op een bepaalde doelgroep zijn basistechnieken essentieel. Of je nu beginner bent of zeer ervaren kok: goede training en mee blijven gaan met de laatste ontwikkelingen horen daarbij. Wil jij ook leren hoe je op specifieke smaakprocessen anticipeert in jouw bereiding?
Er zijn verschillende trainingen te volgen, die passen bij jouw doelgroep. Je krijgt veel basistheorie maar vooral leer je de nieuwe kennis toe te passen op jouw werkplek.
Training gespecialiseerd zorg chef-kok / kok
Voor de doelgroep oncologische patiënten.
Masterclass Kauw- en slikproblemen, consistenties en IDDSI richtlijnen
Voor mensen met een kauw- of slikstoornis.
Training gespecialiseerd
medewerker eten en drinken kleinschalig wonen
Voor alle aanwezige doelgroepen binnen de kleinschalige huiskamer zorgsector.
Training gespecialiseerd
zorg chef-kok / kok
Voor alle aanwezige doelgroepen binnen de gehele zorgsector.