Training gespecialiseerd
medewerker eten en drinken
kleinschalig wonen

VOOR DOELGROEP BINNEN DE KLEINSCHALIGE-HUISKAMER ZORGSECTOR

In deze meest complete training leer je hoe je gezond en duurzaam eten en drinken vormgeeft, afgestemd op de behoefte en smaak van doelgroepen binnen de kleinschalige-huiskamer-zorgsector.

Passie, Kennis en Vakmanschap

Je gaat leren welke eigenschappen jouw ingrediënten hebben. Maar ook welke kenmerken bij welke beperking horen voor een bepaalde doelgroep. Deze kennis en vaardigheden ga je gebruiken in het opstellen van menu’s en recepturen. Door het ondergaan van diverse smaak- en geurtesten ervaar je aan de smaaktafel hoe onze zintuigen hierop reageren en dus zijn te beïnvloeden. En bovendien hoe dat voor ieder individu een andere smaak of geur sensatie geeft. Zo maken we gerechten die een bijdrage leveren aan het welzijn van de (zieke) mens door meer smaakbeleving.

Opzet training koken op de woongroep

Download de dagplanning hier:

 

inbegrepen:

  • Dit is inclusief cursusmateriaal, recepten om in de praktijk gelijk toe te passen, alle ingrediënten voor het praktijkgedeelte en een heerlijke lunch.

Leerdoelen:

  • Je bent in staat de theorie van de reeks van 5 trainingen toe te passen naar je eigen praktijk. De trainingen zijn zo ingericht dat je verbinding maakt met je eigen organisatie en er gelijk mee aan de slag kunt.

Aanbieding

Wie zich nu inschrijft voor deze training ontvangt een set unieke kruidenmixen, naast een uitgebreid Chefpakket ter waarde van minimaal € 50,-.

5 trainingen, plaats voor 8!

De trainingen zullen starten in september 2023 en worden gegeven op een sfeervolle kooklocatie in de omgeving van Utrecht bij De Heeren van Driebergen. De totale kosten zijn voor een reeks van 5 trainingen.

Ben je geïnteresseerd in deze vakverdiepende training? Wacht dan niet te lang, want om iedereen persoonlijk aandacht te kunnen geven, zijn er maximaal 8 plekken beschikbaar.

KOSTEN

€ 1.300,-

TIJD

9:30-15:30

DATUM

09-2023

PLEKKEN

08

Na het versturen van je gegevens (een e-mailvenster opent vanzelf), ontvang je een inschrijfformulier. Ben je één van de eerste deelnemers na het insturen van dit formulier, dan ben je verzekerd van een plek.

*prijzen zijn ex. BTW

Deze tevreden deelnemers gingen uw voor in deze training