Meest gestelde vragen over de kruidenmixen?

 

Heb je een vraag over de kruidenmixen? Kijk dan eerst in dit overzicht. Staat jouw vraag er niet bij?

Mail mij dan op eric-jan@desmaakman.nl en ik neem gelijk contact met je op

Kruidenmixen

Zitten er klontjes in de krudenmix?

Wij voegen geen anti-klontermiddel toe aan onze kruidenmixen, het kan dus voorkomen dat het product een beetje klontert of compact aanvoelt. Even goed schudden moet dan voldoende zijn om het product weer strooibaar te maken. of even met een kleine lepel de klontjes los drukken.

Ik moet aan een zoutarm dieet, kan ik de kruidenmixen gebruiken?

Juist dan zijn de kruidenmixen de perfecte oplossing. Ervaar hoe je maaltijden toch vol van smaak kunnen zijn zónder zout en geniet van een gezonder gerecht.

Moet ik mij aan de hoeveelheid houden als beschreven op het recept?

Dat is zeer verstandig! Sommige kruidenmixen worden echt te sterk van smaak als je ze uit de losse pols zou toevoegen aan je gerecht. Dan bereik je niet het smakelijke gerecht zoals het zou moeten zijn.

Zitten er E-nummers in de kruidenmixen?

Absoluut niet. De kruidenmixen zijn een unieke samengestelde mix van kruiden en specerijen. 100% zonder toevoegingen of zout of MSG.

Hoe bewaar ik de kruidenmixen het beste?

Wil je de kleur van de kruidenmixen behouden, dan raad ik aan je de verpakkingen op te bergen in een la of een kast waar zo min mogelijk daglicht komt. Anders is er een kans dat de mixen verkleuren. Dat ziet er niet mooi uit, al zijn ze zeker dan ook nog te gebruiken.

Verzending en verkoop

Worden de kruiden alleen verzonden per post of kan ik ze ook ergens ophalen?

De mixen kunnen heel makkelijk per post verzonden worden. Daarnaast is er één verkooppunt: bij De Haarse Gaard in Haarzuilens kun je ze rechtstreeks kopen. Andere verkooppunten volgen nog.

Ik heb zelf een winkel of een verkooppunt in een ziekenhuis of verzorgingshuis, mag ik ze daar zelf gaan verkopen?

Wat fijn dat je interesse hebt om de kruidenmixen op te nemen in je assortiment. Als je contact met mij opneemt via eric-jan@desmaakman.nl of via 06-50498318 dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Ik ben een professional en kook voor grotere groepen, zijn er ook grotere verpakkingen mogelijk?

Zeker! Voor grootverbruik heb ik grotere verpakkingen beschikbaar. Neem contact met mij op via eric-jan@desmaakman.nl en we bespreken jouw wensen en de mogelijkheden.