Meest gestelde vragen?

Heb jij een vraag over de kruidenmixen of mijn werk als Eric-Jan de Smaakman kijk dan in dit overzicht. Staat jouw vraag er niet bij? Mail mij dan op eric-jan@desmaakman.nl dan kan ik je direct helpen.

Kruidenmixen 

Hoe krijgen de kruiden een goede smaak zonder zout?

Kruiden en specerijen zijn zeer krachtig om in de juiste samenstelling je gerecht op smaak te brengen. Zout is dan totaal niet nodig, de kruiden doen het werk.

Ik moet aan een zoutarm dieet, kan ik de kruidenmixen gebruiken?

Juist dan zijn de kruidenmixen de perfecte oplossing. Zonder zout zijn je maaltijden toch vol van smaak en jouw gerecht blijft gezond.

Moet ik mij aan de hoeveelheid houden als beschreven op het recept?

Dat is zeer verstandig! Sommige kruidenmixen worden echt te sterk van smaak als je ze uit de losse pols zou toevoegen aan je gerecht. Dan bereik je niet het smakelijke gerecht zoals het zou moeten zijn.

Zitten er E-nummer in de kruidenmixen?

Absoluut niet. De kruidenmixen zijn een unieke samengestelde mix van kruiden en specerijen. 100% zonder toevoegingen of zout.

Hoe bewaar ik de kruidenmixen het beste?

Wil je de kleur van de kruidenmixen behouden, dan moet je de verpakkingen opbergen in een la of een kast waar zo min mogelijk daglicht komt. Anders is er een kans dat de mixen verkleuren. Dat ziet er niet mooi uit, al zijn ze zeker dan ook nog te gebruiken.

Verzending en verkoop

Worden de kruiden alleen verzonden per post of kan ik ze ook ergens ophalen.

De mixen kunnen heel makkelijk per post verzonden worden. Daarnaast is er nog een verkooppunt De Haarse Gaard in Haarzuilens waar je ze rechtstreeks kan kopen. Andere verkoopunten volgen nog.

Zijn de kruiden alleen online te koop?

Naast de verkoop in de webshop zijn de kruiden ook direct te koop bij de Haarse Gaard in Haarzuilens. https://dehaarsegaard.nl/

Wij werken nog aan nieuwe verkooppunten in andere landwinkels.

Ik heb zelf een winkel of een verkooppunt in een ziekenhuis of verzorgingshuis, mag ik ze daar zelf gaan verkopen?

Wat fijn dat je interesse hebt om de kruidenmixen op te nemen in je assortiment. Als je contact met mij opneemt via eric-jan@desmaakman.nl of via 06-50498318 dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Ik kook voor grotere groepen, zijn er ook grotere verpakkingen mogelijk?

Zeker! Voor grootverbruik heb ik grotere verpakkingen beschikbaar. Neem contact met mij op via eric-jan@desmaakman.nl en we bespreken jouw wensen en de mogelijkheden.

eric-jan@desmaakman.nl

tel: 06 50 49 83 18