Spaghetti & Macaroni
Ingrediënten:
Scheutje Olijfolie
400 gram Rundergehakt
75 gr. Ui gesneden in blokjes
75 gr. Champignons in plakjes
75 gr. Rode paprika blokjes
75 gr. Courgette in blokjes
400 gr. Tomatenblokjes uit blik
21 gr. Kruidenmix voor Spaghetti & Macaroni
300 gr. Pasta naar keuze
kruiden in dit recept
proteïne
2 gram
7,9 %
VETTEN
6,2 gram
24,2 %
Koolhydraten
2 gram
7,9 %
voor 5 personen
WERKWIJZE:
Verhit de koekenpan met een klein scheutje olijfolie en rul de gehakt hierin en bak het gaar en krokant. (dit kan eventueel ook zonder olijfolie, wanneer je een koekenpan met stevige bodem hebt). Voeg alle groenten toe en bak dit even mee. Voeg daarna de Spaghetti Mix toe en bak dit even mee. Voeg daarna de tomatenblokjes toe en kook de saus zachtjes door. Kook in een andere pan de pasta gaar, zoals op de verpakking staat. En presenteer de saus en de pasta op tafel als een heerlijke maaltijd!
Tip:Â lekker met wat extra verse basilicum en natuurlijk vers geraspte Parmezaanse kaas.
Vegetarische versie:Â vervang het rundergehakt door een vegetarische gehaktversie.
