Mexicaanse wraps
Ingrediënten:
8 Stuks Wraps 25 cm (grote variant)
400 gr. Kip(dijfilet) blokjes
50 gr. Olijfolie
50 gr. Uien
50 gr. Courgette
50 gr. Rode paprika
140 gr. Mais
225 gr. Kidney bonen
400 gr. Tomatenblokjes blikje
25 gr. Crème fraîche
250 gr. Geraspte oude kaas
24 gr. Mexicaanse Mix
kruiden in dit recept
proteïne
2 gram
7,9 %
VETTEN
6,2 gram
24,2 %
Koolhydraten
2 gram
7,9 %
porties: 8 grote wraps
WERKWIJZE:
Verwarm de oven voor op 175 graden. Snij de kipfilet, de uien, courgette en rode paprika in blokjes. Verhit de olie in de pan en bak de kip gaar. Voeg daarna de ui, courgette en rode paprika toe en roerbak dit gaar. Voeg daarna de mais, kidney bonen en ook de Mexicaanse Mix toe. En bak dit circa 2 minuten door.
Voeg daarna de tomatenblokjes toe en een lepeltje crème fraîche. Laat alles nu heel even zachtjes koken zonder deksel. Haal de pan van het vuur en vul elke wrap in het midden met het mengsel.
Vouw een flap over het mengsel heen, zodat het op zijn plek blijft. En rol de wrap nu verder op. Verdeel alle wraps in een ovenschaal. Smeer naar wens wat crème fraîche over de bovenkant van de wraps en verdeel de geraspte kaas over de wraps.
Gratineer de wraps circa 15 minuten in de oven. Meng de rest van de crème fraîche met een lepeltje Mexicaanse Mix en gebruik deze saus bij het eten van wraps.
Tip: maak een salade van blokjes komkommer, met een klein beetje mayonaise en azijn en naar smaak wat peper en zout voor een verfrissende toevoeging bij deze heerlijke maaltijd.
